T-shirts

T-shirts

Bij HekonValentijn vindt u T-shirts van hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs voor uw medewerkers. Wij hebben verschillende t-shirts in verschillende maten. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ook hebben wij een ruime keuze uit verschillende materialen.


Waarom HekonValentijn?

Wij gaan graag verder dan het invullen van uw vraag. Wij denken graag mee. Vullen aan waar nodig en ons enthousiaste en creatieve team staat garant voor oplossingen die altijd goed uitpakken! Door de korte lijnen tussen onze betrokken medewerkers kunnen wij snel en doelgericht werken. Vanuit Zwolle leveren wij al meer dan 40 jaar een bijdrage aan opvallende communicatie voor onze klanten.


Twijfelt u nog? 

Kom inspiratie opdoen in onze ruime showroom; wij laten u graag zien wat we in huis hebben en wat de mogelijkheden zijn! Op werkdagen zijn we van half 9 tot 17 uur geopend, wilt u op een ander tijdstip langskomen is dat ook geen probleem. Bel ons gerust even voor een afspraak!Materiaal informatie:

Wij bieden verschillende shirts aan van verschillende materialen. Maar wat is nou het verschil? Lees hieronder alles over onze materialen:

Katoen

Katoen is een natuurlijke vezel die huidvriendelijk is. Deze stof is ademend en staat bekend om zijn goede vochtopname. Makkelijk wasbaar, behoud kleur, is sterk en slijtvast. Deze vezel is duurzaam en kan gerecycled worden.


Polyester

Deze stof is synthetisch. De vezel van polyester is erg sterk en waardoor dus niet kreukgevoelig en zal niet snel slijten. Ook behoud polyester gemakkelijker zijn vorm en maat doordat het erg veel elasticiteit bevat. De stof is erg licht in gewicht maar neemt niet veel vocht op.


Cooldry (Tricorp)

CoolDry is een materiaal dat door het merk Tricorp is ontwikkeld. Het is ventilerend, ademend en voert vocht snel af, zodat u langer droog en fris blijft.

Spandex

Spandex is een synthetisch rubberen vezel, die ook bekend staat onder de namen Elastaan, Spandex en Lycra. Spandex heeft het grootste rekvermogen van alle soorten textiel. Er is hier maar een klein beetje van nodig om bijvoorbeeld katoen of polyester rekbaar te maken.

Huidirritatie of allergie voorkomen?

Heeft u snel last van overmatig zweten of huidirritatie tijdens het werk? Kies dan voor 100% katoen!